O autorici

Marina Papec o autoruMarina Papec rođena je i odrasla u Zagrebu. Svojim je roditeljima još kao djevojčica postavljala pomalo neobična pitanja, a nekih od njih se i danas jasno sjeća: “Mama, gdje sam bila prije nego što sam bila u tebi ili tati? Gdje živimo kad umremo? Mogu li životinje sanjati i međusobno razgovarati? Rađamo li se čarobni ili to postanemo kasnije?“

Budući da joj u djetinjstvu nitko nije dao odgovore, vjerovala je da će ih pronaći kad odraste. No, kako se većina odraslih zapravo ne bavi tim pitanjima, jedino joj je preostalo da ih sama pokuša pronaći.

U međuvremenu je završila gimnaziju, diplomirala germanistiku i opću lingvistiku na Filozofskom fakultetu u Zagrebu, osnovala malu prevodilačku agenciju i jezični centar te postala supruga i mama trojice divnih dječaka Lava, Maka i Dana. Nema riječi kojima bi opisala radost što su je baš oni izabrali za svoju mamu pa se najbolje što može trudi opravdati njihov izbor.

Bez obzira na sve blagoslove, osjećala je da joj Duša još za nečime traga. Potraga ju je odvela na put svjesnog življenja gdje u Njemačkoj pod mentorstvom priznatog autora i predavača iz područja osobnog rasta i razvoja Manfreda Mohra završava školovanje i stječe zvanje: Coach für positive Realitätsverstaltung. U okviru toga počinje raditi kao coach s pojedincima ili grupama u svrhu promicanja svjesnog življenja, uranjanja u trenutak, osvješćivanja ljubavi prema sebi i svemu što nas okružuje, širenja radosti, unošenja više života u život i drugo. 

Živi i radi u Zagrebu kao autor, predavač, prevoditelj, terapeut za dušu. Mnogo putuje, čita, piše, motivira ljude da uživaju u sadašnjem trenutku, kuha za obitelj i prijatelje, priprema slastice, boravi u prirodi, istražuje sebe i svijet te provodi vrijeme sa suprugom, djecom i psom, nastojeći uvijek biti svjesna neodoljive ljepote postojanja.