Radionice i događanja – (O)ŽIVI ŽIVOT

19.09.2019. u 19 sati

(kakva simbolika) u okviru književnih večeri gostovanje u Gradskoj knjižnici Bakar uz razgovor o bezuvjetnoj Ljubavi, srodnim dušama, moći sadašnjeg trenutka, romanu Šaptač Snova i svemu onom što nas inspirativno dotakne…

Ulaz slobodan – silno se radujem! 

 

11.-13.10.2019. WELLNESS ZA DUŠU NA PLITVICAMA – VIKEND RETREAT – 

Inspiracija me povlači za Dušu i nagovara da podijelim s vama jedno predivno mjesto na kojem ću u 10. mjesecu održati radionicu.

Bit će to kombinacija opuštanja u prirodi, povezivanja sa sobom i svojom Dušom, otkrivanje novih mjesta i iskustava, uranjanje u sadašnji trenutak i još puno puno svega od čega rastemo i radujemo se i prepuštamo životu u punini…

Igrat ćemo se, širiti, osvješćivati, otpuštati, smijati…

Ako slučajno vaša Duša rezonira s ovim i poželi više informacija, javite mi se na mail: marina.papec@gmail.com

 

26.10.2019. RADIONICA ČUDA – Što su čuda, kako se manifestiraju i kako se otvoriti za njih?

Duboko transformacijska radionica vođena Marinim osobnim primjerima iz života koja nas približava sebi, povjerenju u život i spoznaji da smo mnogo više od onoga kako se na prvu činimo.

Mjesto održavanja: Zagreb – Maksimir

Vrijeme održavanja: 10 – 14 sati

Kotizacija za radionicu: 250 kuna

Sve prijave i dodatne informacije na: marina.papec@gmail.com

 

PUT U SREDIŠTE SEBE – online seminar – “30 dana (do) ljubavi prema sebi koja mijenja naš svijet.” – 20.11. – 20.12.
 
Ovaj online seminar je iscjeljujuće, transformacijsko i bogato iskustvo koje sam i sama svojedobno prošla i koje je snažno utjecalo na moj život.
 
U fokusu je svakodnevno osvješćivanje Ljubavi i prihvaćanje sebe što djeluje na našu okolinu i okolnosti s kojima se susrećemo.
 
Tečaj je sastoji od 30 dana tijekom kojih se svakodnevno na e-mail dobiva tekst za promišljanje i vježba za što je potrebno izdvojiti oko pola sata našeg vremena. Uz to se dobiva i plus zadatak za one koji mogu i žele izdvojiti više vremena.
 
Zadatak koji smo dobili se objašnjava drugog dana, a poredani su tako da smo iz dana u dan sve bliže središtu našeg srca i sve snažnije osvješćujemo izvor bezuvjetne ljubavi u nama što zatim transformira i sve oko nas.
 
S obzirom da je 30 dana period u kojem se itekako mogu osjetiti pomaci u našoj svijesti, ponašanju i promjeni percepcije, rezultati ovog tečaja trebali bi utjecati na tijek našeg života i nakon što tečaj završi.
 
Ovaj se seminar ne odvija slučajno u doba pred blagdane i završetak jednog ciklusa kada se često pretrpamo poslom i raznim obvezama i zaboravimo na sebe i glas svoje duše. Ovo je vrijeme također energetski vrlo snažno i stoga je idealno kako bismo u nama osvijestili moć ljubavi, otpuštanja uvjerenja koja nam više ne služe i dubokog praštanja sebi i drugima.
 
Na kraju svakog tjedna postoji prostor za osobna pitanja u vezi teme i nedoumice na koje ću pokušati odgovoriti.
 
Tečaj je namijenjen onima koji zbog udaljenosti ili obveza ne mogu inače sudjelovati na mojim radionicama, ali i onima koji u periodu od 30 dana žele intenzivno raditi na sebi i svaki dan imati vodstvo na putu prema više mira, ljubavi, radosti i zadovoljstva.
 
Seminar završava zajedničkim druženjem uživo i proslavom života u Zagrebu u petak 20.12. za sve koji će moći biti nazočni.
 
Kotizacija za ovaj jednomjesečni tečaj iznosi 375 kuna (50 EUR) i obuhvaća 30 radnih jedinica e-mailom, individualne konzultacije na kraju svakog tjedna te organizaciju završnog susreta u Zagrebu. 
 
Prijave i dodatne informacije na: marina.papec@gmail.com
 
Radujem se zajedničkom putovanju i rastu.
 
 

23.11.2019.

Sudjelovanje kao gost na simpoziju: “Mladi i mentalno zdravlje – Slušam te” u organizaciji Međunarodne udruge studenata medicine Hrvatska – Škola narodnog zdravlja Andrija Štampar

 

29.11.2019. u 19 sati – gostovanje u Gradskoj knjižnici Novigrad uz predstavljanje romana Šaptač Snova – ulaz slobodan

07.12.2019. RADIONICA -MOĆ TIŠINE – FLOW – BEOGRAD

 

 

pčitvice 1 plitvice